Breider Tuinmachines Erkende STIHL vakhandelaar
Onze diensten

Kom het uitgebreide STIHL en VIKING assortiment ontdekken in onze winkel.

Als erkend vakhandelaar mag u van ons de beste kwaliteit, service en advies verwachten. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de machine die het best bij u past en beantwoorden al uw vragen over het gebruik en onderhoud.

Al sinds 1970 zijn wij "de specialist" op het gebied van tuin- en park- en grondverzetmachines. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor iedere doelgroep.

Onze klantenkring bestaat o.a. uit gemeentes, aannemings- en loonbedrijven, hoveniers, golfbanen, sportverenigingen, begraafplaatsen en campings. Daarnaast wordt vanuit onze showrooms ook de consument bediend met een assortiment particuliere machines, variërend van een hand- tot zitmaaier en van handzaag tot kettingzaag.

Iedere dag zijn onze medewerkers in touw om onze dienstverlening op het niveau te houden dat onze klanten van ons verwachten en waar Breider Tuinmachines al zijn gehele historie bekend om is. Uiteraard is Breider Tuinmachines in staat ook de service en het onderhoud van alle bovengenoemde machines uit te voeren. Zowel in onze werkplaats als met onze servicewagens beschikt men over de juiste kennis en materialen om machines met storingen weer zo spoedig mogelijk aan het werk te krijgen.

Het merk STIHL

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd of verstuurd en geniet u steeds van persoonlijke tips en een uitstekende service.

Met dochteronderneming VIKING vervolledigt de STIHL groep zijn assortiment met grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, hakselaars, motorhakfrezen en verticuteermachines.